dimecres, 24 de novembre del 2010

Activitat 20

Aquesta activitat vol introduir-nos en l’ús de la manipulació d’imatges amb finalitats pràctiques. Així, partint de imatges fetes (com per exemple el banner principal del web de Santpedor, www.santpedor.cat) o d’altres que pugueu generar amb un programa de logos com és www.aaa-logo.com es tracta de fer una proposta de logo per al teu grup i una proposta de banner. Amb els treballs realitzats podeu decidir quina de les propostes de  grup us agrada més. Si fas servir el programa aaa-logo hauràs de fer alguns retocs de fons i de color.


Banner

Primer he agafat el logo de la pàgina de l’ajuntament de Santpedor, he obert el gimp i desprès la foto. Desprès he agafat l’eina de selecció de regió contigua que selecciona una regió contigua basant-se amb el color. I he seleccionat el fondo i l’he pintat de color blanc. Desprès he fet lo mateix però amb el tros que es veuen les cases i l’he pintat de color negre. Desprès he clissat l’eina de degradat que omple un espai amb un degradat de color, l’he degradat amb forma radial i de color de pla l’he ficat d’un color ataronjat i de color de fons un color blanc groguenc. Desprès he clissat l’eina de text i escrit els nostres noms.


Logo
Per fer el logo primer m’he descarregat el programa de “aaa-logo”  he creat amb el meu logo a partir de anant ajuntat formes i imatges i llavors l’he afegit el text de “Info 4” . I per enganxar el ratolí a dintre de la pantalla de l’ordinador del logo primer he buscat una foto d’un ratolí he anat al gimp i he obert les dues imatges (la del logo i la del ratolí) i llavors l’he canviat les mides i l’he fet més petita per a que m’hi càpigues a la pantalla de l’ordinador, desprès l’he seleccionat i l’he enganxat a la pantalla de l’ordinador del logo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada