dimecres, 24 de novembre del 2010

Activitat 19

En aquesta activitat volem fer ús d’una altra eina, les mascares. Aquesta eina sovint va lligada a una altra que són els filtres. En aquesta activitat haureu de fer un pòster del vostre grup fent ús de l’eina de màscara. El resultat ha de servir per presentar-vos en el vostre Powerpoint, per això caldrà que la cara sigui identificable i que hi hagi el vostre nom a sota (si voleu no cal que hi consti el cognom). Un cop haureu fet totes les del vostre grup triareu la que creieu millor i la posareu en la vostra presentació de grup a Googledocs.
Per poder fer-la accedeix al tutorial de GIMP que trobaràs en el començament del BLOC 1 de Tractament de la imatge i segueix les seves instruccions.

Primer obrim les cuatre imatges. Agafem una imatge i fem clic al botó de selecció ràpida. Amb la selecció ràpida se'ns selecciona la part de la imatge que volem retocar. Després t'en vas a Filtres/Distorsions i triem la distorsió que ens agradi. Desprès anem a Filtres/Difumina, i en aquest cas hem ficat difuminació gaussiana. Després anem a invertex, i després cliquem a Edita/Omple amb el color de fons blanc. Llavors obrim un fitxer nou de color blanc, retallem les nostres cares ja retocades i les enganxem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada